Bestil inden 23:59, sendes i morgen!

0

Din vogn er tom

Ofte Stillede Spørgsmål

BESTIL OG LEVERING

Den gennemsnitlige leveringstid er 10-15 dage. Vi gør en stor indsats for at få din ordre leveret hurtigst muligt.

I 99% af tilfældene vil din ordre blive leveret indenfor den forventede leveringstid. Desværre kan der ske forsinkelser. Du kan spore din pakke via denne SIDE

Har du ikke modtaget noget 5 dage efter den forventede leveringstid? Kontakt os venligst.

Vi tager os af alle leveringsomkostningerne af din ordre. Dette betyder at leveringsomkostningerne er 100% GRATIS. Ønsker du at forsikre din pakke, vil vi opkræve yderligere 3,95 euro på den samlede ordre. Du kan selv vælge denne service i bestillingsprocessen.

Bytning og returnering

Ja da! Du har 30 dage til at teste din ordre grundigt. Hvis du ikke er tilfreds, kan du returnere den uden at give en grund.

Hvis du gerne vil returnere en vare, kan du bytte eller returnere den inden for 30 dage efter modtagelse. Produkter skal returneres i dets oprindelige tilstand og med etiketter og tags. Produktet må ikke have spor af brug.

En returforsendelse skal altid forsynes med en Track & Trace-kode. Afsenderen er altid ansvarlig for returneringsomkostningerne.

Når vi har modtaget dine returnerede varer, sørger vi for, at købsprisen krediteres din bankkonto inden for 5 dage.

Track and trace

På denne SIDE kan du indtaste din e-mailadresse og ordrenummer for at spore din pakke.

Fra det øjeblik din pakke er ankommet til postordreselskabet, er track and trace-informationen tilgængelig. Husk, at der kan være en vis forsinkelse.